Jens Asbjørn Knudsen
Advokat (H)
Tlf.: 40 96 32 06
Mail: jak@jak-advokatfirma.dk

Jens Asbjørn Knudsen, advokat (H)

Jeg hedder Jens Asbjørn Knudsen og er indehaver af JAK advokatfirma. Jeg er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet i 1979 og har speciale i internationale kontrakter og erhvervsret. Jeg har mange års praktisk, kommerciel erfaring både fra mit virke som erhvervsadvokat og fra 14 års arbejde som in-house legal counsel og koncernadvokat i Scanvaegt International A/S og Marel A/S koncernerne. Jeg sidder desuden som medlem i flere bestyrelser.

JAK advokatfirma tilbyder juridisk bistand og rådgivning til virksomheder såvel som privatpersoner. Mit speciale er rådgivning til danske virksomheder om eksport og salg og i forbindelse med en eventuel global etablering.

Min styrke er evnen til at kunne gøre det komplicerede forståeligt– hvad enten det drejer sig om regler om eksportstøtte eller skifteret for privatpersoner – så du som klient kan træffe et trygt og velovervejet valg.

Jeg har et omfattende netværk, som tæller teoretikere og specialister både indenfor jura, organisation og virksomhedsdrift, herunder universitetsprofessorer, virksomhedsmæglere, konsulenter og andre advokater. Jeg kan derfor løse langt de fleste opgaver, og jeg påtager mig gerne den koordinerende rolle som tovholder i projekter.

Jeg bruger meget gerne en time uden beregning på et indledende møde, hvor vi kan drøfte, hvad jeg kan gøre for dig/din virksomhed.

Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark, er medlem af Advokatsamfundet og er omfattet af en ansvarsforsikring tegnet hos Lloyd’s Insurance Company S.A. v/ dahlberg assurance agentur a/s efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler.

Jeg kan hjælpe med:

  • Privat- og familieret
  • Erhvervs- og selskabsret
  • Internationale kontrakter

Læs om forretningsbetingelserne her